Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

måndag 17 november 2008

Penicillin=inget roligt...

Skrev ju tidigare att Oliver fått penicillin, det ska ju vara så bra mot så mkt. Men min stackars lille pojke blev förstoppad av det, mindre roligt... Lilleman har kämpat och kämpat för att kunna bajsa, resultatet = knappt nåt. Han har blivit så röd av allt tvättande att han nu när han fiser blir ledsen, vet inte om han tror att vi ska tvätta honom.... Vi smörjer och smörjer och försöker lufta lilla rumpan, hoppas att det hjälper.
I alla fall så lättade "stoppet" på BVC idag, vi pratade om att ev ge Oliver lite microlax, då släppte han ut allt nästan på en gång----han ville nog inte få microlax ;)

Idag var vi till BVC för en läkar-kontroll + det vanliga (väga + mäta), läkaren kände och klämde och lyssnade på hjärtat men vågade knappt uttala sig om hjärtat.... Han sa som förra gången vi träffade honom att hjärtat kollar ju dr. Bäckman, han är ansvarig och ni ska ju träffa honom nästa vecka. Ja inte går vi på dessa koller för att kolla hjärtat, det gör som sagt dr. Bäckman som vi tycker så mkt om.

Oliver ligger lite under tillväxt-kurvan men vad gör det, han växer och mår för det mesta bra. Han skrattar ju mest hela dagarna i vanliga fall. Och det han ligger under gör han i stort sett lika på alla tre kurvorna ca -2, vet inte hur mkt det säger men vad spelar det för roll?? Han är ju som sagt ett glatt barn som mår bra, vilket är det viktigaste!!
Han är ju min gullunge oavsett!!

1 kommentar:

Hannah sa...

Hej hej!

Vi va i Göteborg samtidigt som er med vår Vera. Ni va nog "lite före" = mer på väg hemåt när vi kom ( vi kom 21/5) men känner igen er söta son på bilden :-) kul att läsa om de man träffade där :-)

Ha det så bra!! / Hannah.