Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

torsdag 11 september 2008

Om Oliver kissar på doktorn så gillar han doktorn....

Var till läkaren igår med Oliver, en läkare (dr. Hedberg) som vi inte träffat sen Oliver föddes, jag minns honom inte men Juan gjorde det.
Vi hade fått tiden för att vi skulle kunna ställa lite olika frågor och för att denna doktor även jobbar på habiliteringen här i stan. Vi pratade om olika saker som vi märkt av på Oliver och andra saker vi undrar över. Han kollade och lyssnade på Oliver, som svarade med att nästan kissa på doktorn....., doktorn var "nöjd" i alla fall med vad han hörde och såg.
Han sa att det kommer en genetiker hit till Gävle om ca 4 veckor och undrade om vi var intresserade av att träffa honom. Självklart sa vi, om vi inte kan få mer info om Olivers kromosomfel så kan vi kanske i alla fall bidra med info. Det kommer väl säkert att födas flera barn med liknande fel och det skulle kännas bra att kunna bidra med nåt i alla fall.
Sen pratade vi lite om hab också och att vi kommer att få en tid för att få info om hab och träffa personalen. Just nu tror jag inte att vi behöver så mkt hjälp men det känns bra att etablera en kontakt nu, för vi vet ju inte vad som väntar.... Men Juan och jag säger som så att vi tar ev problem när de uppstår, det finns ingen anledning att hetsa upp sig över nåt vi ändå inte vet.

Inga kommentarer: