Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

onsdag 24 september 2008

Lite om allt och inget....

Nu har jag slarvat tillräckligt länge, måste komma ihåg att skriva lite också!

Här är allt som vanligt, livet fortsätter vare sig man vill eller inte, dagarna bara flyger förbi känns det som. Vi fortsätter med olika smakpotioner, vissa uppskattas medan andra ratas snabbt. Vi försökte ge Oliver smörgåsrån (tips från barnsköterskan) men det var nog det äckligaste Oliver någonsin smakat. Vilka grimaser alltså!! Han grinade verkligen illa och spottade allt han förmådde, så det blir puréer som serveras.

Vi har även hunnit få en tid då vi ska träffa en genetiker och en av Olivers läkare, den 14/10, ska bli intressant. Men jag tror ju inte att denne genetiker har mer information till oss ang kromosom 7 men vi kan kanske bistå med lite.

Vi har även fått en tid, den 13/10, då vi ska träffa några på barn-hab här i stan för att prata om Oliver och hans framtida hjälpbehov (om det blir så), vi har ju ingen aning om vad som kommer att visa sig. Men det behöver ju inte vara något som visar sig heller, det är det bara tiden som kan visa vad som ska bli....

Så har Olivers morfar fyllt 60 år, vilket firades på ett lugnt sätt. Det var bara vi i närmaste familjen som var där, pappas systrar och mamma kommer ner till Gävle i oktober och firar honom då.
Min pappa är sjuk, han behöver en levertransplantation pga sjukdom, så han orkar inte så mkt som tidigare. Det är något som tär på oss alla, vi är ju vana att se honom på ett annat sätt, man vet aldrig vad livet för med sig.....

Inga kommentarer: