Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

tisdag 24 februari 2009

Liten "fartdåre"

Lilleman verkligen älskar sin gåstol, han skulle kunna sitta i den hela dan om han fick, men mamma och pappa säger att det är bra med lite omväxling. I alla fall så har han fått in tekniken och det ordentligt! Han springer gärna genom huset, v-rummet till hallen och tillbaka igen, igen och igen. Hela tiden med ett stort leende på läpparna eller en lite busig blick. Han har kommit på att man kan ju faktiskt jaga mamma, pappa och syrran men även familjens hund Felix. Stackars Felix tog sin tillflykt ut igår, Oliver jagade honom ut i hallen och Felix lyckades på nåt sätt öppna ytterdörren och gå ut på framsidan. Kan säga att vovven tar det hela bra och går undan när Oliver sätter fart. Han är så otroligt snäll vår hund!!
Undrar lite för mig själv om det är en blivande rally-förare vi har här... Eller kanske blivande folkrace-förare, som moster Åsa och hennes sambo. Det återstår att se!

1 kommentar:

Anonym sa...

var ett tag sen ja såg er nu :( vill se hur stor oliver har blivit och så :) kul med gåstolen.. jag ska oxå köra folkrace till sommarn nu :D