Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

lördag 2 juli 2011

En kort sammanfattning på några omtumlande dygn...

Idag har jag tagit med mig datorn till sjukhuset, det har varit några omtumlande dygn och både jag, Juan och Oliver har varit utmattade. men nu är hjärtoperationen gjord och nu återstår läkningen, den delen är desto jobbigare. Oliver levde rövare uppe på iva när han började vakna till, han snurrade runt i sängen och ville inte vara stilla.....men har man en massa slangar så är det ju bäst att vara stilla!

På iva var vi ca 1 dygn sen blev det ner på avd 323 igen och in på övervakningsrum i två dygn, idag blev det eget rum och av med en massa slangar och sladdar, har inga alls nu! Eller jo det blev en droppslang eftersom Oliver kräktes och drack dåligt. Han har så mkt slem i luftvägarna nu, så det blir till att inhalera flera gånger om dagen, han riktigt tjuter i luftvägarna med jämna mellanrum (obehagligt!).

Igår kom en massa gamla minnen över både mig och Juan, det kom en helikopter och landningsplattan ligger precis brevid barnsjukhuset. Jag gillar inte ljudet när jag hör en helikopter på håll och absolut inte när den kommer så nära......

Snart blir det mat även för mig, är hungrig! Juan gick iväg till Ronald och fixade lunch. För er som inte vet vad Ronald är för nåt så kolla på länken www.ronaldmcdonaldhus.se .

Nu vaknade lilleman efter sin lilla tupplur så jag ska ta hand om honom.